Biotoplotna terapija-BSM

V našem salonu vam je na voljo aparat Biospectrum Medicine, ki na kosti in mišice deluje globinsko. Dobrodošel je tudi pri ljudeh,  ki savne zaradi visokih temperatur ne prenašajo dobro. Aparat pomaga pri odpiranju por, skozi katere se izločajo nečistoče, telo pa se tako čisti.

Raziskave so pokazale, da učinkovito deluje na:

Biospectrum tehnologija -BSTtemelji na spoznanju, da se človeška celica odziva na zunanji signal, ki je frekvenčno  enak lastni frekvenci zdrave človeške celice. Biofizikalni odziv – interfererenca- povzroči bioresonančni efekt v telesu in posledično  različne procese v telesu.  Le ti omogočajo telesu  procese uravnavanja in notranje harmonizacije.

Frekvence tega valovanja in frekvence, ki jih oddajajo celice našega telesa, so identične, enake in zato stopijo v bioresonanco in izzovejo proces samozdravljenja našega organizma.

Intenzivno aktivira biokemične procese v organizmu. S svojim globinskim elektromagnetnim delovanjem znanstveno potrjeno uravnava metabolizem vsake naše celice.

To pomeni, da našemu organizmu na najbolj naraven način omogoči ponovno vzpostavitev njegovega biološko zdravega ravnotežja. Istočasno ima biospectrum sposobnost aktiviranja akupunkturnih točk in tako spodbuja pretok energije po vseh meridianih.

Frekvenčno področje, ki ga zajema Biospectrum, sega od 0,5 µm do 104µm,  to je polje dela vidne svetlobe, kratke, srednje in dolge infrardeče področje in celo področje milimetrskih valov, ki je sicer nizke intenzitete, vendar zelo pomembno za celovito in globinsko delovanje Biospectrum tehnologije.