Izdelki

OBLIŽI RECOVERY

RELAX BOOSTER GEL

Se spopadate z bolečinami ali vnetji?
Ste navdušen športnik in potrebujete večjo vzdržljivost?
Si po športni aktivnosti želite hitrejše regeneracije?
Ste se poškodovali in bi radi pospešili okrevanje?

Če ste se prepoznali v kateri od naštetih težav, potem vas vabimo, da se pobliže spoznate s frekvenčnimi obliži Recovery, ki so navdušili že več kot 200.000 ljudi po celem svetu, med njimi marsikaterega Slovenca.
Uporaba frekvenc v medicini ni nikakršna novost, saj se v fizioterapiji aparati, kot so magnetna obsevanja in laserske terapije, uporabljajo že več desetletij.
Sedaj pa je strokovnjakom uspelo frekvence vprintati v preproste silikonske obliže. Njihova prednost je v tem, da nam nudijo večdnevno podporo in da si jih lahko preprosto nalepimo sami, brez predhodne diagnostike in brez pomoči terapevta.

OBLIŽI HARMONY

GLUCOSAMINE BOOSTER GEL

.

BI MAG MAGNEZIJ

BI MAG MAGNEZIJ

BI MAG magnezijevo olje je 100% naravna raztopina magnezijevega klorida v vodi in dosega koncentracijo do 31%, kar predstavlja najvišjo koncentracijo magnezija, ki jo je mogoče najti v naravi.

To pomeni, da 5 ml magnezijevega olja, oz. 1 čajna žlička , vsebuje kar 596 mg elementarnega magnezija, kar predstavlja približno 150% RDA (priporočenega dnevnega vnosa).

Magnezijevo olje sicer kemijsko gledano ni olje, vendar je raztopina pri dotiku rahlo viskozna in spominja na olje, zato se je pri nas, pa tudi v svetu uveljavil naziv “magnezijevo olje”, “magnesium oil” (angl.).
Vse izdelke BI MAG vnašamo v telo vnašamo transdermalno, kar pomeni skozi kožo.  Ta način omogoča  ENOSTAVNO, HITRO in VARNO uporabo in vnos magnezija. Najprimernejši način za vse, ki ne želijo zauživati preveč prehranskih dodatkov in ne želijo ali pa ne smejo dodatno obremenjevati prebavil ter s želijo izogniti neprijetnim stranskim učinkom na prebavo. V primerjavi z peroralnim uživanjem magnezijevih dodatkov prinaša številne prednosti.
S transdermalno uporabo magnezijevega olja (absorbiranje skozi kožo), se izognemo prvemu prehodu skozi prebavila in s tem potrebi po klorovodikovi kislini.
Absorbira se hitro in učinkovito, kar je pomembno, kadar ga potrebujemo za takojšnji učinek.
Možnost lokalne uporabe na mestih, kjer je najbolj potreben (npr. krči, glavoboli..).
BI MAG izdelki ne vsebujejo nobenih dodatkov in so 100% naravni. Primerni tudi za osebe, ki že uživajo druge prehranske dodatke in zdravila, razen težkim ledvičnim bolnikom. Kopeli in nižje koncentracije so primerne tudi za otroke od 3. meseca dalje. Izdelki niso testirani na živalih.

Ključne prednosti
NARAVNO – BREZ obremenjevanja prebavil – BREZ neželjenih stranskih učinkov –
HITRO – UČINKOVITO – VARNO – LOKALNO

Razpršilec Silverex za nego kože

Razpršilec Silverex za nego kože

Razpršilec Silverex za nego kože ohranja vašo kožo navlaženo in s tem zdravo ter lepo!
Razpršilec Silverex za nego kože je prenosna ročna prha. Vsebuje srebrovo peno,  ki se (v primerjavi s prejšnjimi izdelki) ob stiku s površino poveča za kar 6000-krat. Ko vanj nalijete vodo in pustite stati eno uro, v tem času proizvede 200 µg/L srebrovih ionov, ki se nato pomešajo z vodo.
Ženske ga lahko uporabljajo za odstranjevanje ličil. Če niste zadovoljne s svojim videzom po ličenju, preprosto razpršite vodo na kožo, jo s tem navlažite ter ustvarite boljšo podlago za ličenje.

Zdravje je bistveno za lepoto!

Uporabo razpršilca Silverex za nego kože priporočamo ljudem:

  • s suho ali razdraženo kožo, ki potrebuje hidratantno nego
  • ki so izpostavljeni onesnaženemu zraku in prahu
  • ki imajo težave z ustnim zadahom, potenjem ali imajo občutljive zobe
  • ki imajo razdraženo kožo po britju

Sposobnost razkuževanja koloidnega srebra
Koloidno srebro je najboljši naravni antibiotik za človeka. Nima škodljivih sestavin in je brez stranskih učinkov. Če ga zaužijete, se ne skladišči v telesu, ampak se v treh do štirih dneh popolnoma izloči.